آمار
وب سایت: |
||
|
||
Template By: NazTarin.com
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
برای دانلود برنامه به ادامه مطلب مراجعه کنید...
بالاخره پس از مدت ها انتظار جديدترين و جذاب ترين نسخه از مرورگر Opera رسما رونمايي شد ؛ مرورگري كه امروز به عنوان یکی از قدرتمندترين و سريع ترين مرورگرها دنيا شناخته مي شود. جديدترين آمار رسمي از آزمايشگاه هاي مختلف نشان دهنده اين مطلب است كه Opera با ارائه اين نسخه توانسته عنوان سريع ترين مرورگر را از آن خود كند. مرورگري كه علاوه بر سرعت بالا در گشودن صفحات وب از واسط كاربري فوق العاده جذابي بهره مي برد كه براي اولين بار است كه در مرورگرها چنين محيطي به نمايش در مي آيد. Opera جدیدترین نسخه مرورگر اپرا می باشد. این مرورگر با سرعت باور نکردنی صفحات اینترنت را برای شما بار گذاری می کند.در مرورگر اپرا، ابتدا متن سایت بارگذاری می شود و سپس بتدریج عکس ها بارگذاری می شوند، به علاوه اینکه عکس ها اول به صورت کامل با کیفیت کم نمایان می شوند و رفته رفته بر کیفیت عکس افزوده می شود. اپرا (Opera) تمام محدودیت های همچون جلوگیری از راست کلیک، جلوگیری از مشاهده سورس صفحه، جلوگیری از انتخاب متن و ...
مرورگر وب جدید گوگل کروم از شاخص های امنیتی مهمی برخوردار است که باعث می شود گوگل از این نظر آنرا با مرورگر اپل سفری، موزیلا فایرفاکس و نسخه جدید اینترنت اکسپلورر مقایسه کند.مرورگر کروم از چهارچوب مشابه دیگر مرورگر ها بهره برده است. بویژه در استفاده از تکنیک تهیه لیست سیاه از سایت های مخرب و روش گشت وب سایت ها در پشت لایه های امنیتی از جمله درون "جعبه شنی" و مرور ناشناس اینترنت. گوگل با ارائه گوگل کروم وارد بازار مرورگرهای وب شده است که هنوز انحصار آن در دست مایکروسافت اینترنت اکسپلورر می باشد. اما آیا این تفاوت های امنیتی کروم باعث می شود این مرورگر در جلوه کاربران متمایز ظاهر شود؟ گوگل کروم از قابلیتی معرفی شده در Internet Explorer 8 بهره می برد با نام مرور نا شناس (Incognito) که اجازه میدهد کاربر در این وضعیت با مرور وب سایت ها هیچ رد پایی از خود بر جای نگذارد حتی فایل های کوکی فقط تا هنگام باز بودن پنجره جست و جو در سیستم زنده خواهند بود.همچنین در لایه بعدی امنیتی گوگل تصمیم گرفته است که از ترجمه صفحات در جعبه شنی (sand box rendering) استفاده کند.
طبق آن چیزی که پیش بینی می شد تنها پس از چند ماه از ارائه نسخه 4 از نرم افزار Mozilla Firefox، شرکت سازنده سیاست هایش را تغییر داده و در طول هر چند هفته نسخه ی جدیدی از مرورگر محبوب خود را تولید می کند. نسخه جدید به تازگی ارائه شده است و پیش بینی می شود تنها در چند هفته آینده نسخه بعدی هم از راه برسد. باید ببینیم سیاست های جدید موزیلا آیا به موفقیت هرچه بیشتر این شرکت خواهد انجامید یا خیر.
از مدت ها قبل طی پیش بینی هایی که میشد موزیلا قصد داشت تا علاوه بر بهبود سرعت و کارآیی این مرورگر تغییرات زیادی را هم در واسط کاربری دهد تا علاوه بر قدرت و کیفیت کاربران بتوانند با یک واسط کاربری جذاب تر از گذشته به گشت و گذار در اینترنت بپردازند و مطابق همین پیش بینی ها این نسخه مانند همان چیزی که از قبل به واسطه عکس های متعدد به نمایش در آمده بود این نسخه ارائه گردید. نسخه ی جدید به دلیل سازگاری بسیار ویژه ای که با موتورهای پردازشی در کدها به زبان های مختلف دارد با سرعتی بسیار بالاتر صفحات را بارگزاری خواهد کرد و این مورد برای کاربران که به مراتب از سرعت های نسبتا پائین بهره می برند بهترین خبر و هدیه خواهد بود. اما مهم ترین تغییر که همان اعمال تغییرات در واسط کاربری است در بهینه سازی عملکرد ها و همچنین بهبود آن ها نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. سازگاری هرچه بهتر با جاوا و کدهای آن و نسخه 5 از HTML هم از نکات بسیار قابل توجهی است که در نسخه جدید فایرفاکس به چشم می خورد. کش نمودن بخش هایی از سایت ها که اکثر مواقع ثابت هستند برای بارگزاری هرچه سریعتر در دفعات بعدی بازگشایی یکی از جالب ترین نکاتی است که شاید نکته پیچیده ای در آن وجود نداشته باشد اما با همین عمل ساده هم سرعت بسیار بهبود خواهد یافت.
Mozilla Firefox در این نسخه طرح نوینی از Add-on ها و مدیریت و تنظیمات آن ها را به نمایش گذاشته و طوری عمل نموده که کاربران ساده تر از گذشته بتوانند پلاگین های دلخواه خود را که تعدادشان حالا از هزاران هم فراتر رفته را نصب و با قدرت بیشتری به مرور وب بپردازند. Index کردن DB ها برای کانکت شدن سریعتر به اطلاعات موجود برروی سرورها هم از جالب ترین تکنولوژی هایی است که در این نسخه دیده می شود. عدم Crash شدن های متعدد که به دلایل مختلف در نسخه های قبلی به وجود می آمد در این نسخه دیده می شود به طوری که شاید نسبت به قبل به هیچ وجه موزیلا فایرفاکس Crash نشود یا حداقل تعداد آن ها بسیار پائین باشد. نسخه جدید نسبت به قبل سه قابلیت اصلی را تقویت کرده است ؛ سریعتر شده ، راحت تر قابل استفاده است و بازهم سریعتر عمل می کند ؛ این که سریعتر عمل می کند به این خاطر است که با جاوا و کدهای مربوط به آن بسیار سازگارتر شده است. سازگاری کامل با نسخه 3 از CSS که پایه اصلی طراحی ها در وب است از نکات بسیار مهم و قابل توجه برای کاربران علل الخصوص برنامه نویسان و طراحان وب است. امنیت اطلاعات و مدیریت آن ها نسبت به قابل با کیفیت بیشتری ارائه شده و با توجه به کنترل هایی که کاربران به واسطه این قابلیت ها برروی اطلاعات خود دارند نسخه جدید بسیار ایمن تر از نسخه های قبلی عمل خواهد کرد.
اس ام اس های جالب فلسفی
از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید
شاید هدف از اینهمه تکرار همین باشد . . .
برادری به تعداد نیست ، به وفاداری است
یوسف یازده برادر داشت وحسین (ع ) ، تنها عباس (ع) را . . .
اس ام اس خنده دار و سرکاری
این روزا ریاضیم خیلی ضعیف شده نمیدونم چرا ولی دیگه نمی تونم آدم حسابت کنم ! ################# به یارو میگن امتحان رانندگی قبول شدی ؟ میگه معلوم نیست ماشینو زدم تو دیوار ، سروان رفته تو کما منتظرم برگرده ببینم چی میشه !
درحالیکه این روزها همه صحبت از جمعیت کمتر و زندگی بهتر می کنند اما در سال ۱۷۰۷ میلادی زن و شوهری زندگی می کردند که رکورددار بیشترین بارداری بودند. خانم و آقای واسیلیو اهل روسیه و هردو کشاورز بودند. آنها صاحب ۶۹ فرزند شده بودند!
نام کتاب : کلبه نحس
نویسنده : آنتونی هوروویتس
حجم کتاب : ۶۱۰ کیلوبایت
دسته » ادبیات » داستان کوتاه
بوگاتی با ارایه یک شاهکار بی نظیر طرفداران خودروهای لوکس را در نمایشگاه خودرو فرانکفورت شگفت زده کرد. این خودرو استثنایی بوگاتی نخستین بار در جهان و (احتمالا اخرین بار) در جهان تولید شده است .بوگاتی از پرسلن درطراحی نمای خارجی و داخلی این خودرو استفاده کرده است.
جهان:جالبترین نکته در مورد پیشگوئیهاى نوسترآداموس آن است که وى به ندرت نام کشورى را به صراحت و آشکارا ذکر مىکند، حال آنکه در مورد ایران (Parsia) به صراحت عنوان مىکند که ایران، جهان را تسخیر خواهد کرد.
در این مطلب قصد داریم ۱۳ حقیقتی که پشت عادات عجیب ما نهفته است را شرح دهیم…
قطب شمال به انتهای شمالی محوری گفته میشود که کره زمین به دور آن میچرخد و در اقیانوس منجمد شمالی واقع شدهاست. این نقطه در فاصله ۷۲۵ کیلومتری شمال جزیره بزرگ گرینلند قرار دارد. در این مطلب قصد داریم تا ۱۰ حیوان نادر و زیبای قطب شمال را معرفی کنیم.
گران ترین تی شرت جهان به قیمت ۴۰۰ هزار دلار به فروش گذاشته شد.
شرکت Phase One به تازگی یک دوربین عکاسی دیجیتال با کیفیت بسیار بالای عکاسی را به بازار معرفی کرده است.
با وجود این همه نرم افزار اجرایی فایل های مالتی مدیا انتخاب یکی از آن ها کار بسیار دشواری به نظر می آید. نرم افزاری که در عین کارآیی بالا، حجم پائینی داشته و قادر به پخش اکثر فرمت ها هم باشد. همان طور که همه می دانیم نرم افزار های زیادی در این زمینه وجود دارند.
PES Edit یکی از معتبرترین گروه هایی است که آبدیت ها یا به عبارت دیگر Patch های تکمیلی را برای بازی محبوب PES ارائه می کند. چند سالی است که با ارائه نسخه های مختلف این گروه آبدیت های متعددی را در طول یکسال به کاربرانش به صورت رایگان عرضه می کند تا نقاط ضعف این بازی محبوب را تا حدود زیادی پوشش دهد...
مطمئنا حرفه ای های رایانه و اصولا افرادی که با شبکه های رایانه ای و همچنین مهندسان شبکه با ارتباط از راه دور به طرق مختلف آشنایی دارند. اصطلاح ریموت شاید در جاهای مختلف به کار برده شود، یکی از جاهایی که ممکن است زیاد از آن استفاده گردد در ارتباط میان یک سیستم مقصد و یک سیستم مبدا باشد.
مواد لازم
روغن سبزيجات 1 قاشق غذاخوري
پياز 1 عدد، خلال شود.
سير: 2 حبه،خرد شود.
چوب دارچين 1 عدد
هل از پوست در نيامده 6 عدد
زيره 1.5 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
برنج دانه بلند 2 پيمانه
آب سبزيجات 3 پيمانه
لوبيا سبز خرد نشده 175 گرم، سر و ته آن زده شود.
گل كلم 200 گرم، به گلچه های كوچك تقسيم شود.
قارچ 100 گرم، دو نيم شود.
برگ گشنيز تازه نصف پيمانه
بادام بو داده 2 قاشق غذاخوري
ماست كم چرب 4/1 پيمانه
طرز تهيه
روغن را درون قابلمه ای بزرگ روي حرارت متوسط گرم كنيد. سير و پياز را در روغن به مدت 5 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند حرارت دهيد.دارچين، هل، زيره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه كنيد و 30 ثانيه آنها را حرارت دهيد.
برنج را به ظرف اضافه كرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط كنيد، سپس آب سبزيجات، لوبيا، گل كلم و قارچ را به آنها اضافه كنيد.قابلمه را روي حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقيقه يا تا زمانيكه آب آن جذب شود، بگذاريد بجوشد.سپس حرارت را تا حد امكان كم كرده و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه برنج نرم شود، آن را حرارت دهيد.
چوب دارچين را از درون قابلمه بيرون آوريد.غذا را در طرف مورد نظر ريخته و روي آن گشنيز و بادام بو داده بريزيد و همراه با ماست آن را ميل كنيد.
مواد لازم
جو پوستكنده 150 گرم(يك پيمانه)
كره 50گرم
قارچ 300 گرم
شويد وریحان هر کدام 30 گرم
خامه 150 گرم
سير سه حبه
پياز يك عدد
گوجهفرنگي پنج عدد
نمك، فلفل و پنيرپيتزا به ميزان لازم
طرز تهيه
براي تهيه اين خوراک ابتدا جو را با مقداري آب در ظرفي ريخته و روي حرارت ميگذاريم تا 30 دقيقه پخته و نرم شود. بعد آن را از صافي رد ميكنيم. كره را ذوب كرده، سير ريز خردشده را همراه با پياز خردشده به آن افزوده و تفت ميدهيم تا نرم شود. قارچ را ورقهاي خرد كرده و با پياز تفت ميدهيم تا آب آن كشيده شود. سه عدد از گوجهفرنگيها را پوست كنده و خرد ميكنيم و به قارچ اضافه كرده و هم ميزنيم.
شويد و ريحان را ريز خرد كرده و با نمك و فلفل به مواد افزوده، در انتها جو و خامه را ميريزيم و كاملا مخلوط ميكنيم. كف ظرف نسوز را چرب كرده مواد را داخل آن ريخته و كاملا پهن ميكنيم. دو عدد گوجهفرنگي باقيمانده را حلقهاي برش زده روي خوراك قرار ميدهيم و روي گوجهفرنگيها پنيرپيتزاي رندهشده ميريزيم و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 30 دقيقه ميگذاريم.
مواد لازم
بادام شیرین 200 گرم
پودر قند 600 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری
خمیر مارسیپان
طرز تهیه
بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.
بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.
خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.
برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.
این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.
خوب عمل آوردن کیک اسفنجی نیازمند رعایت دقیق دستور تهیه کیک اسفنجی می باشد . در صورتی که همه عوامل را رعایت کردید و کیک اسفنجی شما زمخت یا زبر و چسبنده درامد علل آن را می توانید در زیر مطالعه نموده و آن را رفع نمایید.
زمختی کیک اسفنجی
داغ بودن بیش از حد فر و زدن فوق العاده زیاد مواد کیک اسفنجی موجب می شود کیک بافت مناسب را از دست بدهد.
زبری کیک اسفنجی
زده نشدن سفیده تخم مرغ به اندازه کافی و خوب مخلوط نشدن مواد با هم موجب زیری کیک می شود.
چسبندگی رویه کیک
بیش از حد زدن زرده تخم مرغ و پختن کیک در زمانی کمتر از مدت کافی چسبندگی رویه کیک را به دنبال دارد.
پف نکردن کیک اسفنجی
کم زدن سفیده تخم مرغ یا زیاده از حد زدن آن پس از فرم گرفتن و زدن یا هم زدن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ به جای مخلوط نمودن آن دو از روی اصول صحیح (با لیسک و به حالت دورانی)
از دلایل دیگر پف نکردن کیک اسفنجی می توان به بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر،داغ بودن بیش از حد فر و باز کردن در فر قبل از سپری شدن دو سوم زمان پخت کیک می توان اشاره کرد.
مواد لازم
زرده تخممرغ دو عدد
کره 150 گرم
آرد 2.5 پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر قند نصف پيمانه
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
نمك 8/1 قاشق چايخوري
آب خنک به ميزان لازم
تارت پرتقال
طرز تهيه
آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد ميدهيم. بعد از آنكه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه ميكنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت ميدهيم. سپس آن را در قالبهاي كوچك تارت پهن كرده كف قالبها را با چنگال سوراخ ميكنيم و در فر با حرارت 160 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه ميپزيم. بعد از خنك شدن داخل تارتها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر ميكنيم.
مواد لازم
مرغ 1 کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
برنج 750 گرم
کره 100 گرم
خلال بادام 1 پیمانه
خلال پسته 1 پیمانه
خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پیمانه
زعفران 1 قاشق چایخوری
شکر 1.5 پیمانه
آب 2 پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
شیرین پلو
طرز تهیه
ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.
دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.
ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.
برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.
پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.
برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.
باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.
بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.
مواد لازم
کره 90 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 175 گرم
مغز تخمه کدو حلوایی 2/1 پیمانه
مارمالاد زرد آلو 4/1 پیمانه
کنجد تست شده 2 قاشق سوپخوری
قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.
فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
مواد لازم
شير 1 پيمانه
روغن حيواني يک سوم پيمانه
رازيانه یا زیره 2 قاشق غذا خوري
شکر نصف پيمانه
آرد 4 پيمانه (آرد مخصوص نان سنگک)
پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري
روغن برای سرخ کردن
شیرینی بژی
طرز تهیه
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
مواد لازم
پرتقال 4 عدد
خرما 12 عدد، بدون پوست و خرد شده
نعنا يك بوته كوچك شسته و ساطوري شده (مقداري برگ درسته را براي تزئين سالاد نگه داريد)
شربت گل سرخ يا گلاب يك قاشق چايخوري
روش تهیه
ابتدا پرتقالها را پوست گرفته، تكه تكه كرده و پوست سفيد روي هر تكه را جدا كنيد. حالا پرتقالها را در كاسهاي بريزيد و خرماها را كه با برشهاي طولي خرد كردهايد، به آن اضافه كنيد. نعناهاي ساطوري شده و شربت گل سرخ را هم ميتوانيد در همين ظرف بريزيد و خيلي آرام محتويات داخل كاسه را هم بزنيد. حالا سالاد را بين 4 ظرف كوچكتر تقسيم كرده و روي آن را با برگهاي درسته نعنا تزئين كنيد. اين سالاد را ميتوانيد همراه با مقداري ماست و پنكيك، بهعنوان صبحانه ميل كنيد يا با اضافه كردن مقداري بستني وانيلي، آن را مثل پودينگ سرو كنيد.
سالادها
مواد لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم
آب جوش نیم پیمانه
روغن زیتون
طرز تهیه
مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ، رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب جوش و سبزیجات معطر را به آن اضافه نمایید صبر کنید تا سس غلیظ شود،سس پاستا را از روی شعله برداشته و استفاده نمایید.در صورت لزوم می توان یک قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه نمود.
سس ها