وبلاگ تفریحی لغزش
منوي اصلي
موضوعات مطالب
» مطالب جالب
» اخبار روز دنیا
» عکس
» عکسهای طبیعت
» عکس ماشین
» عکس بازیگران ایرانی
» عکس خواننده های ایرانی
» عکس مناطق توریستی
» عکس های حیوانات
» عکس های 3 بعدی
» نقاشی
» طراحی
» عکس های گرافیکی
» عکس های دنیای مد و فشن
» نرم افزار
»  نرم افزار های کاربردی
» بازی
» اخبار بازی
» بازی اکشن
» بازی استراتژیک
» بازی آنلاین
» بازی فکری
» دانلود بازی
» کتاب الکترونیکی
» کتاب الکترونیکی
» مجلات
»  اس ام اس
» اس ام اس عاشقانه
» اس ام اس سرکاری
» اس ام اس تولد
» اس ام اس فلسفی
» فیلم
» فیلم اکشن
»  فیلم های ایرانی
» فیلم تخیلی
» فیلم های درام و اجتماعی
» طالع بینی
» طالع بینی هندی
» طالع بینی مصری
» موبایل
» تم موبایل
» رینگتون موبایل
» بازی موبایل
» عکس موبایل
» کلیپ صوتی موبایل
»  اخبار موبایل
» آموزش
» آموزش نرم افزار
» آموزش زبان
» آموزش موسیقی
» آشپزی
» غذا های ایرانی
» غذا های خارجی
» ترفند ها
» دانستنیها
» مطالب جالب و خواندنی
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها :

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 431
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 431
بازدید ماه : 655
بازدید کل : 5924
تعداد مطالب : 71
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1


طراح قالب

Template By: NazTarin.com


درباره وبلاگ

سلام دوستان گل...به وبلاگ خودتون خوش اومدید...من این وبلاگ رو برای سرگرمی و تفریح شما عزیزان ساختم...اگه خواستید متونید ایدی منو اد کنید...YID:tajesari@yahoo.com
لينك دوستان
»  قالب وبلاگ
»  قرص تاخیری و راست کننده سیالیس
»  زندگینامه شهیدحسین خرازی
»  فروشگاه اینترنتی
»  دانلود تک آهنگ
»  خريد گن لاغري مردانه
»  تبادل لینک
»  ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» خمیر مارسیپان

مواد لازم

بادام شیرین  200 گرم

پودر قند   600 گرم

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری

خمیر مارسیپان

خمیر مارسیپان

طرز تهیه

بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.

بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.

خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.

برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.

این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.

خمیرها



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |

»