آمار
وب سایت: |
||
|
||
Template By: NazTarin.com
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
مواد لازم
بادام شیرین 200 گرم
پودر قند 600 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری
خمیر مارسیپان
طرز تهیه
بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.
بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.
خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.
برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.
این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.
نظرات شما عزیزان: