منوي اصلي
موضوعات مطالب
» مطالب جالب
» اخبار روز دنیا
» عکس
» عکسهای طبیعت
» عکس ماشین
» عکس بازیگران ایرانی
» عکس خواننده های ایرانی
» عکس مناطق توریستی
» عکس های حیوانات
» عکس های 3 بعدی
» نقاشی
» طراحی
» عکس های گرافیکی
» عکس های دنیای مد و فشن
» نرم افزار
»  نرم افزار های کاربردی
» بازی
» اخبار بازی
» بازی اکشن
» بازی استراتژیک
» بازی آنلاین
» بازی فکری
» دانلود بازی
» کتاب الکترونیکی
» کتاب الکترونیکی
» مجلات
»  اس ام اس
» اس ام اس عاشقانه
» اس ام اس سرکاری
» اس ام اس تولد
» اس ام اس فلسفی
» فیلم
» فیلم اکشن
»  فیلم های ایرانی
» فیلم تخیلی
» فیلم های درام و اجتماعی
» طالع بینی
» طالع بینی هندی
» طالع بینی مصری
» موبایل
» تم موبایل
» رینگتون موبایل
» بازی موبایل
» عکس موبایل
» کلیپ صوتی موبایل
»  اخبار موبایل
» آموزش
» آموزش نرم افزار
» آموزش زبان
» آموزش موسیقی
» آشپزی
» غذا های ایرانی
» غذا های خارجی
» ترفند ها
» دانستنیها
» مطالب جالب و خواندنی
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها :

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 552
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 552
بازدید ماه : 776
بازدید کل : 6045
تعداد مطالب : 71
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1


طراح قالب

Template By: NazTarin.com


درباره وبلاگ

سلام دوستان گل...به وبلاگ خودتون خوش اومدید...من این وبلاگ رو برای سرگرمی و تفریح شما عزیزان ساختم...اگه خواستید متونید ایدی منو اد کنید...YID:tajesari@yahoo.com
لينك دوستان
»  قالب وبلاگ
»  قرص تاخیری و راست کننده سیالیس
»  زندگینامه شهیدحسین خرازی
»  فروشگاه اینترنتی
»  دانلود تک آهنگ
»  خريد گن لاغري مردانه
»  تبادل لینک
»  ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» تارت پرتقال

مواد لازم

 

زرده تخم‌مرغ دو عدد
کره 150 گرم
آرد 2.5 پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر قند نصف پيمانه
 وانيل 4/1 قاشق چايخوري
نمك 8/1 قاشق چايخوري
 آب خنک به ميزان لازم

تارت پرتقال

تارت پرتقال

طرز تهيه

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.

شیرینی های تر


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» عوامل خرابی کیک اسفنجی

خوب عمل آوردن کیک اسفنجی نیازمند رعایت دقیق دستور تهیه کیک اسفنجی می باشد . در صورتی که همه عوامل را رعایت کردید و کیک اسفنجی شما زمخت یا زبر و چسبنده درامد علل آن را می توانید در زیر مطالعه نموده و آن را رفع نمایید.

زمختی کیک اسفنجی

داغ بودن بیش از حد فر و زدن فوق العاده زیاد مواد کیک اسفنجی موجب می شود کیک بافت مناسب را از دست بدهد.

زبری کیک اسفنجی

 زده نشدن سفیده تخم مرغ به اندازه کافی و خوب مخلوط نشدن مواد با هم موجب زیری کیک می شود.

چسبندگی رویه کیک

بیش از حد زدن زرده تخم مرغ و پختن کیک در زمانی کمتر از مدت کافی چسبندگی رویه کیک را به دنبال دارد.

پف نکردن کیک اسفنجی

کم زدن سفیده تخم مرغ یا زیاده از حد زدن آن پس از فرم گرفتن و  زدن یا هم زدن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ به جای مخلوط نمودن آن دو از روی اصول صحیح (با لیسک و به حالت دورانی)
از دلایل دیگر پف نکردن کیک اسفنجی می توان به بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر،داغ بودن بیش از حد فر و باز کردن در فر قبل از سپری شدن دو سوم زمان پخت کیک می توان اشاره کرد.

کیک ها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» خمیر مارسیپان

مواد لازم

بادام شیرین  200 گرم

پودر قند   600 گرم

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری

خمیر مارسیپان

خمیر مارسیپان

طرز تهیه

بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.

بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.

خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.

برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.

این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.

خمیرها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» خوراک جو با قارچ خامه ای

مواد لازم

جو پوست‌كنده 150 گرم(يك پيمانه)
 كره 50گرم
قارچ 300 گرم
 شويد وریحان هر کدام 30 گرم
خامه 150 گرم
سير سه حبه
 پياز يك عدد
 گوجه‌فرنگي پنج عدد
نمك، فلفل و پنيرپيتزا به ميزان لازم

طرز تهيه

براي تهيه اين خوراک ابتدا جو را با مقداري آب در ظرفي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا 30 دقيقه پخته و نرم شود. بعد آن را از صافي رد مي‌كنيم. كره را ذوب كرده، سير ريز خردشده را همراه با پياز خردشده به آن افزوده و تفت مي‌دهيم تا نرم شود. قارچ را ورقه‌اي خرد كرده و با پياز تفت مي‌دهيم تا آب آن كشيده شود. سه عدد از گوجه‌فرنگي‌ها را پوست كنده و خرد مي‌كنيم و به قارچ اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

شويد و ريحان را ريز خرد كرده و با نمك و فلفل به مواد افزوده، در انتها جو و خامه را مي‌ريزيم و كاملا مخلوط مي‌كنيم. كف ظرف نسوز را چرب كرده مواد را داخل آن ريخته و كاملا پهن مي‌كنيم. دو عدد گوجه‌فرنگي باقي‌مانده را حلقه‌اي برش زده روي خوراك قرار مي‌دهيم و روي گوجه‌فرنگي‌ها پنيرپيتزاي رنده‌شده مي‌ريزيم و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 30 دقيقه مي‌گذاريم.

چند نوع خوراک


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» بریانی سبزیجات

مواد لازم

 روغن سبزيجات 1 قاشق غذاخوري
 پياز 1 عدد، خلال شود.
 سير: 2 حبه،خرد شود.
 چوب دارچين 1 عدد
 هل از پوست در نيامده 6 عدد
 زيره 1.5 قاشق چايخوري
 پودر فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
 برنج دانه بلند 2 پيمانه
 آب سبزيجات 3 پيمانه
 لوبيا سبز خرد نشده 175 گرم، سر و ته آن زده شود.
 گل كلم  200 گرم، به گلچه های كوچك تقسيم شود.
 قارچ 100 گرم، دو نيم شود.
 برگ گشنيز تازه نصف پيمانه
 بادام بو داده 2 قاشق غذاخوري
 ماست كم چرب 4/1 پيمانه

طرز تهيه

روغن را درون قابلمه ای بزرگ روي حرارت متوسط گرم كنيد. سير و پياز را در روغن به مدت 5 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند حرارت دهيد.دارچين، هل، زيره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه كنيد و 30 ثانيه آنها را حرارت دهيد.
 برنج را به ظرف اضافه كرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط كنيد، سپس آب سبزيجات، لوبيا، گل كلم و قارچ را به آنها اضافه كنيد.قابلمه را روي حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقيقه يا تا زمانيكه آب آن جذب شود، بگذاريد بجوشد.سپس حرارت را تا حد امكان كم كرده و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه برنج نرم شود، آن را حرارت دهيد.
 چوب دارچين را از درون قابلمه بيرون آوريد.غذا را در طرف مورد نظر ريخته و روي آن گشنيز و بادام بو داده بريزيد و همراه با ماست آن را ميل كنيد.

خوراک های سبزیجات


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» عکس های نیکی کریمی
» اس ام اس های فلسفی

وسعت دوست داشتن همیشه گفتنی نیست، گاه نگاه است و گاه سکوت ابدی.

......................

رنج را نباید امتداد داد.باید مثل یک چاقو که چیزها را می‏برد و از میانشان

می‏گذرداز بعضی آدم‏ها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب: hs hl hs, ,hshlhs,, s m s,, sms joke,, sms فلسفی,, ÷یامک,, اس ام اس,, اس ام اس آموزشی,, اس ام اس آموزنده,, اس ام اس باحال,, اس ام اس بهمن 90,, اس ام اس بهمن تود,, اس ام اس بهمن نود,, اس ام اس جالب,, اس ام اس جدید,, اس ام اس خنده دار,, اس ام اس فارسی,, اس ام اس فسقلی,, اس ام اس فلسفی,, اس ام اس نصیحت,, اس ام اس پند آموز,, اس مس,, اساماس,, اساماس فلسفی,, اسمس,, جملات حکیمانه,, جملات قصار,, پند و اندرز,, پیام کوتاه,, پیامک, ,پیامک جدید,, پیامک فلسفی,, ژیامک , توسط محمدرضا | لينك ثابت |
صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 11 صفحه بعد

»