منوي اصلي
موضوعات مطالب
» مطالب جالب
» اخبار روز دنیا
» عکس
» عکسهای طبیعت
» عکس ماشین
» عکس بازیگران ایرانی
» عکس خواننده های ایرانی
» عکس مناطق توریستی
» عکس های حیوانات
» عکس های 3 بعدی
» نقاشی
» طراحی
» عکس های گرافیکی
» عکس های دنیای مد و فشن
» نرم افزار
»  نرم افزار های کاربردی
» بازی
» اخبار بازی
» بازی اکشن
» بازی استراتژیک
» بازی آنلاین
» بازی فکری
» دانلود بازی
» کتاب الکترونیکی
» کتاب الکترونیکی
» مجلات
»  اس ام اس
» اس ام اس عاشقانه
» اس ام اس سرکاری
» اس ام اس تولد
» اس ام اس فلسفی
» فیلم
» فیلم اکشن
»  فیلم های ایرانی
» فیلم تخیلی
» فیلم های درام و اجتماعی
» طالع بینی
» طالع بینی هندی
» طالع بینی مصری
» موبایل
» تم موبایل
» رینگتون موبایل
» بازی موبایل
» عکس موبایل
» کلیپ صوتی موبایل
»  اخبار موبایل
» آموزش
» آموزش نرم افزار
» آموزش زبان
» آموزش موسیقی
» آشپزی
» غذا های ایرانی
» غذا های خارجی
» ترفند ها
» دانستنیها
» مطالب جالب و خواندنی
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها :

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 19
بازدید کل : 5288
تعداد مطالب : 71
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1


طراح قالب

Template By: NazTarin.com


درباره وبلاگ

سلام دوستان گل...به وبلاگ خودتون خوش اومدید...من این وبلاگ رو برای سرگرمی و تفریح شما عزیزان ساختم...اگه خواستید متونید ایدی منو اد کنید...YID:tajesari@yahoo.com
لينك دوستان
»  قالب وبلاگ
»  قرص تاخیری و راست کننده سیالیس
»  زندگینامه شهیدحسین خرازی
»  فروشگاه اینترنتی
»  دانلود تک آهنگ
»  خريد گن لاغري مردانه
»  تبادل لینک
»  ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» گلچینی از عکس های زیبای الناز شاکردوست


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در سه شنبه 18 بهمن 1390برچسب: الناز شاکردوست , عکس الناز شاکردوست , عکسهای الناز شاکردوست , عکس های الناز شاکردوست , عکس جدید الناز شاکردوست , عکس های زیبای الناز شاکردوست , عکس زیبا الناز شاکردوست , گلچین عکس الناز شاکردوست , گالری عکس الناز شاکردوست , گالری الناز شاکردوست , تصاویر الناز شاکردوست , الناز شاکردوست عکس , الناز شاکردوست تصویر , تصویر الناز شاکردوست , الناز شاکردوست در , الناز شاکردوست با , الناز شاکردوست و , با الناز شاکردوست , و الناز شاکردوست , فیلم الناز شاکردوست , فیلم های الناز شاکردوست , عکس فیلم الناز شاکردوست , جدید الناز شاکردوست , دانلود الناز شاکردوست , دانلود عکس های الناز شاکردوست , جدیدترین الناز شاکردوست , سایت الناز شاکردوست , وبلاگ الناز شاکردوست , گالری عکس روژپیکس , rojpic , rojpix , elnaz , elnaz shakerdoost , elnaz shakerdust image , الناز شاکردوست فیلم , الناز شاکردوست جدید , الناز شاکردوست تازه , الناز شاکردوست زیبا ,, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» چند عکس باکیفیت از نیوشا ضیغمی
» سس پاستا

مواد لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم 

آب جوش نیم پیمانه

روغن زیتون

طرز تهیه

مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ، رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب جوش و سبزیجات معطر را به آن اضافه نمایید صبر کنید تا سس غلیظ شود،سس پاستا را از روی شعله برداشته و استفاده نمایید.در صورت لزوم می توان یک قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه نمود.

سس ها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» سالاد پرتقال و نعنا

مواد لازم

پرتقال 4 عدد
خرما 12 عدد، بدون پوست و خرد شده
نعنا يك بوته كوچك شسته و ساطوري شده (مقداري برگ درسته را براي تزئين سالاد نگه داريد)
شربت گل سرخ يا گلاب يك قاشق چايخوري


روش تهیه

ابتدا پرتقال‌ها را پوست گرفته، تكه تكه كرده و پوست سفيد روي هر تكه را جدا كنيد. حالا پرتقال‌ها را در كاسه‌اي بريزيد و خرماها را كه با برش‌هاي طولي خرد كرده‌ايد، به آن اضافه كنيد. نعنا‌هاي ساطوري شده و شربت گل سرخ را هم مي‌توانيد در همين ظرف بريزيد و خيلي آرام محتويات داخل كاسه را هم بزنيد. حالا سالاد را بين 4 ظرف كوچك‌تر تقسيم كرده و روي آن را با برگ‌هاي درسته نعنا تزئين كنيد. اين سالاد را مي‌توانيد همراه با مقداري ماست و پنكيك، به‌عنوان صبحانه ميل كنيد يا با اضافه كردن مقداري بستني وانيلي، آن را مثل پودينگ سرو كنيد.

سالادها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» شیرینی بژی

مواد لازم

 شير 1 پيمانه
 روغن حيواني يک سوم پيمانه
 رازيانه یا زیره 2 قاشق غذا خوري
 شکر نصف پيمانه
 آرد  4 پيمانه (آرد مخصوص نان سنگک)
 پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
 زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري
 روغن برای سرخ کردن

شیرینی بژی

شیرینی بژی

طرز تهیه

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

 خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

شیرینی های ایرانی


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» اسلایس کنجد

مواد لازم

کره 90 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 175 گرم
مغز تخمه کدو حلوایی 2/1 پیمانه
مارمالاد زرد آلو 4/1 پیمانه
کنجد تست شده 2 قاشق سوپخوری
قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

شیرینی های خشک


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» شیرین پلو

مواد لازم

مرغ 1 کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

برنج 750 گرم

کره 100 گرم

خلال بادام 1 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پیمانه

زعفران 1 قاشق چایخوری

شکر 1.5 پیمانه

آب 2 پیمانه

نمک و روغن به میزان لازم

شیرین پلو

شیرین پلو

طرز تهیه

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.

دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.

ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.

برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.

پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.

برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.

باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.

انواع پلو و چلو


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 11 صفحه بعد

»